Archive for the 'Uncategorized' Category

INFORMARE SEMNARE CONTRACTE INDIVIDUALE ENEL FURNIZARE - PERSOANE FIZICE ANSAMBLUL AZUR 1+2

TOTI PROPRIETARII IMOBILELOR – NUMAI PERSOANE FIZICE – DIN ANSAMBLUL REZIDENTIAL AZUR 1+2 SE POT DUCE IN CALEA CALARASILOR , IN SPATELE BENZINARIEI AGIP , INCEPAND CU DATA DE 05.03.2012 SA SEMNEZE CONTRACTUL INDIVIDUAL CU ENEL FURNIZARE .

URCATI DIRECT LA EATJ 1 , LA DOAMNA CAMELIA ANGHEL SAU DOAMNA FLORENTA BADIC PENTRU A SEMNA SI A VA RIDICA CONTRACTUL .

NU STATI LA COADA , NU SOLCITATI BON DE ORDINE .

SOLICITATI BODYGUARDULUI SA VA CONDUCA DIRECT LA EATUL 1 .

PENTRU PROPRIETARII IMOBILELOR – PERSOANE JURIDCE VA VOM ANUNTA IN TIMP UTIL CAND URMEAZA SA VA DUCETI PENTRU SEMNARE CONTRACT

CU STIMA ,

ADRIAN ANTONESCU

IN ATENTIA PROPRIETARILOR CARE NU AU SEMNAT CONTRACTUL DE FURNIZARE ENERGIE ELECTRICA

STIMATI PROPRIETARI ,

IN VEDEREA SEMNARII CONTRACTULUI DE FURNIZARE ENERGIE ELECTRICA , CONTACTATI :

Catalin Burlacu

ENEL Energie Muntenia S.A.

Mail: catalin.burlacu@enel.com

Tel: 0372115914

CU STIMA ,

ADRIAN ANTONESCU

SITUATIE GRUP DE ALIMENTARE AZUR 1

Stimaţi vecini,

De circa 2 zile pompa din puţ a cedat (partea hidraulică).

În prezent primim apă de la gospodăria de apă din AZUR 2 care tocmai se afla în plin proces de curăţare şi clorinare. Din cauza cantităţii mici de apă aflată în rezervoare, în orele de vârf avem, din nou, pene de apă în tot cartierul AZUR.

În aceste două zile am făcut toate demersurile pentru găsirea problemei şi rezolvarea ei cât mai rapidă. Vă voi ţine la curent. Avem la dispoziţie 2300 lei din ceea ce s-a strâns anterior şi mai avem de recuperat 2600 lei de la AZUR 2 (din datoria veche ne-au fost returnaţi deja 1500 lei).

Ca aspect secundar, din cauza clorinării este recomandat să utilizaţi în următoarele zile apa curentă doar pentru spălat.

Iulian Florea, AJ67

INCHEIEREA CONTRACTELOR INDIVIDUALE DE ENERGIE ELCTRICA PENTRU ANSAMBLUL REZIDENTIAL PRIVAT AZUR

STIMATI PROPRIETARI ,

IN PERIOADA 14.12.-18.12.2011 REPREZENTANTII SOCIETATII ENEL S.A. FURNIZARE VOR VENI IN ANSAMBLUL REZIDENTIAL PRIVAT AZUR PENTRU A INCHEIA IN FORMA AUTENTICA CONTRACTELE INDIVIDUALE DE ENERGIE .

ACESTEA VOR PUTEA FI SEMNATE NUMAI DE CATRE PROPRIETARUL/PROPRIETARII IMOBILULUI SAU PRIN REPREZENTANT CU DELEGATIE NOTARIALA .

VOM REVENI CU AMANUNTE PRIVIND PROGRAMUL DE DESFASURARE SI ORGANIZARE AL ACESTEI ACTIUNI , PE BLOGUL CARTIER-AZUR.RO .

ADRIAN ANTONESCU

INCHEIERE CONTRACTE DE FURNIZARE ENERGIE ELECTRICA PENTRU PROPRIETARII DIN ANSAMBLURILE AZUR SI CLASS

Stimati proprietari ,

Va aduc la cunostinta ca incepand de saptamana viitoare ENEL S.A . FURNIZARE , va demara incheierea contractelor de energie electrica individuale , pentru proprietarii din ansamblurile  AZUR si CLASS .

ENEL DISTRIBUTIE va intocmi noile AVIZE TEHNICE DE RACORDARE pentru toti consumatorii din aceste ansambluri si va incepe transmiterea contractelor de furnizare catre toti proprietarii .

ENEL DISTRIBUTIE a semnat ieri cu societatea IMPACT S.A. contractul de preluare al capacitatilor energetice impreuna cu retelele aferente , in calitate de distribuitor autorizat pe zona celor doua ansambluri rezidentiale .

In final , dupa 4 ani , s-a facut DREPTATE si intram in NORMALITATE .

Cu stima ,

ADRIAN ANTONESCU

PROPRIETAR ANSAMBLUL AZUR /AJ 59

APEL CATRE PROPRIETARII DIN ANSAMBLUL AZUR 1+2 SA NU INTERVINA IN RETELELE DE DISTRIBUTIE A ENERGIEI ELECTRICE

Avand in vedere ca in ansamblul AZUR 1+2 , de aproximativ 2 saptamani unii proprietari din ansamblu s-au racordat la cutiile de derivatie – amplasate pe stalpii de iluminat stradal direct la contorul casei pentru a avea lumina in ANSAMBLUL PRIVAT fac un APEL la acestia sa INTELEAGA că se expun unor accidente grave, din păcate uneori mortale SI VOR AFECTA SIGURANTA INTREGULUI CARTIER .

Aceste interventii la liniile aeriene si cablurile subterane, în tablouri electrice, statii si posturi de transformare au INFLUENTA direct asupra persoanelor aflate în vecinătate, dar si a consumatorilor, prin întreruperea furnizării energiei electrice.

În urma unor interventii NEAVIZATE SI NEAUTORIZATE în instalatiile de distributie a energiei electrice se pot inregistra accidente grave iar electricienii care efectueaza asfel de lucrari fara avizul operatorului de distributie comit infractiuni .

Trebuie să fim constienti că aceste instalatii pot reprezenta un real pericol atunci cînd regulile de sigurantă sînt încălcate. Este obligatia civică a fiecăruia dintre noi să facem tot ceea ce ne stă în putintă pentru evitarea unor situatii nedorite, care se pot produce în proximita Read more »

Cum critica autoritatile de la Bruxelles modul in care Romania vrea sa implementeze directivele privind piata unica a energiei​

A mai ramas foarte putin timp pana la clarificarea PROBLEMEI pe care ‘baietii destepti ” incearca sa o tergiverseseze cu acordul tacit al autoritatilor abilitate  privind piata unica a energiei

de Claudia Pirvoiu HotNews.ro
Luni, 17 octombrie 2011, 16:10 Economie | Energie
documente
(07 Sep 2011) PDF, 1MB
Autoritatile romane au primit critici destul de dure din partea Comisiei Europene din cauza modului in care au fost elaborate proiectele privind transpunerea  noilor directive europene privind liberalizarea pietei energiei electrice si a gazelor naturale. De altfel, a fost demarata la sfarsitul lunii septembrie chiar si o procedura de  infringement. “Recent au fost primite comentariile Comisiei Europene, acestea fiind in prezent in curs de analizare la nivelul Ministerului Economiei, si al  Autoritatii Nationale de Reglementare in domeniul Energiei (ANRE)”, informeaza Ministerul Economiei la cererea HotNews.ro.

Romania trebuia sa transpuna in legislatia nationala directivele europene privind piata unica de energie electrica (directiva europeana 72/2009) si gaz  (directiva europeana 73/2009) pana pe 3 martie 2011. Directivele fac parte din Al 3-lea pachet de propuneri legislative al Comisiei Europene privind liberalizarea pietei de energie. Potrivit Ministerului Economiei, propunerile legislative au fost transmise spre evaluare Comisiei  Europene in data de 9 septembrie, dupa ce acestea s-au aflat in dezbatere publica pe site-urile Ministerului Economiei si Autoritatii Nationale de  Reglementare in Domeniul Energiei.

 • Romania nu se afla la prima procedura de infringement pe liberalizarea pietei. Acum se afla chiar in pragul unui proces la Curtea Europeana de Justitie din cauza nerespectarii cerintelor din al 2-lea pachet legislativ privind piata energiei. In aprilie, Comisia Europeana a transmis Romaniei avize motivate in doua cauze deschise impotriva tarii noastre considerand ca sistemul de preturi reglementate aplicat pe piata energiei electrice, respectiv a gazelor naturale din Romania nu respecta cerintele corespunzatoare din legislatia UE.

Potrivit informatiilor detinute de HotNews.ro, actualele comentarii ale Comisiei Europene vizeaza in principal prevederile legate de desemnarea conducerii ANRE, de  consumatorul vulnerabil si de obligatiile de serviciu public.

Cele mai importante comentarii legate de modul in care au fost elaborate proiectele de legi

 • Proiectele de transpunere a legislatiei europene incalca acordul cu FMI
 • Nu exista criterii de desemnare a presedintelui si vicepresedintelui ANRE
 • Presedintele ANRE isi atribuie puteri prea mari
 • Obligatiile de servicii publice nu sunt bine definite
 • Nu a fost definit consumatorul vulnerabil

In ceea ce priveste desemnarea presedintelui si vicepresedintelui ANRE, acestia sunt numiti de prim-ministrul Romaniei, pe o perioada de sase ani. Criteriile de desemnare nu sunt stabilite in mod expres pentru presedinte si vicepresedinte. Sunt stabilite anumite criterii pentru membrii  Comitetului de Reglementare, din acesta facand parte si presedintele si vicepresedintele. In conditiile in care acestia sunt membri ai comitetului se poate  deduce ca acele criterii sunt valabile si pentru ei.

Potrivit proiectelor, la numirea in functie, membrii Comitetului de reglementare trebuie sa indeplineasca urmatoarele cerinte:

 • sa fie cetateni romani, cu domiciliul stabil in Romania;
 • sa aiba o varsta cuprinsa intre 30 de ani si 60 de ani;
 • sa aiba capacitate deplina de exercitiu;
 • sa aiba studii superioare atestate cu diploma universitara si experienta profesionala de minim 10 ani intr-unul din domeniile tehnic, economic sau  juridic;
 • sa beneficieze de o buna reputatie;
 • sa nu aiba cazier judiciar

Comitetul este format din presedinte, vice Read more »

SE VA INCHIDE ALIMENTAREA CU APA INCEPAND DE MAINE 11.08.2011 PENTRU EFECTUAREA LUCRARILOR DE REPARATII LA GRUPURILE DE ALIMENTARE DIN ANSAMBLUL REZIDENTIAL PRIVAT AZUR 1+2

Stimaţi vecini,

Mâine (VINERI, 12.08.2011) se va opri apa în AZUR 1 pentru a se sparge betonul (atât cât este necesar) la punctul de ramificaţie dintre AJ/AZ/AP, creându-se astfel condiţiile de lucru rapid la reţeaua cu apă.
Urmează apoi SÂMBĂTĂ (13), LUNI (15) şi, posibil, MARŢI (16), pentru efectuarea lucrărilor propriu-zise, când apa se va opri în jurul orei 09:00 în AZUR 1, iar, pentru robinetul de by-pass, şi în AZUR 2 (la momentul oportun vor fi informaţi şi reprezentanţii de la AZUR 2).
Toate operaţiunile sunt planificate să se desfăşoare rapid pentru ca oprirea apei să fie cât mai scurtă ca durată. Piesele necesare sunt deja comandate (asta am făcut luni şi până astăzi) şi le aşteptăm să vină. În funcţie de asta vor fi făcute şi intervenţiile la reţea.
După toate estimările ziua cu cea mai mare încărcătură va fi cea de LUNI.
Păstrăm în continuare un nivel redus al presiunii pe conducte. Vă rog să menţineţi şi în perioada viitoare un CONSUM cât mai REDUS al apei.
Intervenţiile ne costă aproximativ 4000 lei (piese + manoperă) cu TVA.
Rog pe cei din proximitatea locurilor unde se va interveni să ajute cu cele necesare (în special curent electric) pe muncitori.

Iulian Florea, AJ67
0745/083459

 

 

ATENTIE : SE INCHIDE ALIMENTAREA CU APA IN ANSAMBLUL REZIDENTIAL PRIVAT AZUR 1+2

Stimaţi vecini,

 Începând de LUNI, 08.08.2011, vor fi demarate lucrările de reparaţii la by pass şi la punctul de ramificaţie dintre cele 2 grupuri de alimentare  (unde, se pare că pierderea de apă este mult mai mare decât am crezut iniţial).

Va informam ca , în jurul orei 10:00, în ANSAMBLUL REZIDENTIAL  PRIVAT AZUR 1+2 furnizarea cu apă SE VA OPRI. Durata intervenţiei nu este cunoscută exact deoarece ea depinde de ceea ce va trebui reparat efectiv (şi asta se va şti exact după ce se scoate apa din canalizări). Evident, vom încerca remedierile in cel mai scurt timp posibil .

De asemenea, am stabilit şi alte reparaţii la gospodăria de apă (instalarea unor supape de sens şi schimbarea altor robineţi care nu mai funcţionează la parametrii nominali).

Întrucât datorită modului în care a fost executată/proiectată reţeaua de distribuţie a apei în cartier în prezent nu pot fi depistaţi eventualii “consumatori” în exces, vă rog să menţineţi şi în perioada viitoare un CONSUM cât mai REDUS al apei.

Iulian Florea, AJ67

0745/083459

SITUATIE TEHNICA GRUPURI DE ALIMENTARE APA ANSAMBLUL REZIDENTIAL PRIVAT AZUR1+2

RAPORT DE INFORMARE

Stimaţi vecini,

În urma testului efectuat ieri a rezultat că, la noi în cartier, minimul consumului pe oră (NOAPTEA între orele 01:00 - 05:00) a fost de 11-12 m³ pe oră. Repet, MINIM! Asta în condiţiile în care pompa scoate din puţ 10 m³ pe oră şi în condiţiile în care, în mod normal, consumul casnic este neglijabil în respectivul interval de timp.
Ca o paranteză aici, AZUR 2 funcţionează acum la parametri optimi cu un debit al pompei din puţ de 11 m³ pe oră, asta însemnând: rezervoarele lor sunt mai tot timpul pline iar noaptea hidrofoarele lor aproape că se  opresc din cauză că nu este consum - adică este o situaţie NORMALĂ. PS: se mai opreşte apa şi la ei dar din cauză că au rămas pe un singur hidrofor (din trei) şi acesta mai intră pe suprasarcină (nu din cauză că nu au apă, ca la noi).
Revenind la test, concluzia este evidentă: AVEM CÂTEVA AVARII MAI MICI, care, însumate, ne duc la acest consum minim PERMANENT care este ENORM (scuzaţi jocul de cuvinte). Două dintre ele sunt ştiute şi urmau, în demersurile noastre, a fi reparate oricum: pierderea de la bypass şi infiltraţiile de la rezervoare.
Evident, peste acest consum se adaugă cel casnic.
Ţin să precizez că, aseară, după ce am dat drumul la apă, în primele două ore s-a consumat circa 80 m³ , MONSTRUOS DE MULT! De vină suntem noi, pentru că am consumat în draci …deşi am rugat pe toată lumea să facă ECONOMIE.
Practic, ceea ce am strâns în 6 ore era să consumăm în două ore şi jumătate! Numai o minune a făcut ca apa ne să ajungă până la 05:30-06:00 dimineaţa.
Acum am intrat din nou în Read more »

Next Page »