Archive for March, 2011

CLARIFICARI INTERVENTII LA RETEAUA INTERIOARA DE CANALIZARE DIN ANSAMBLUL AZUR1+2

Stimati vecini si proprietari ,

pentru a CLARIFICA toate zvonurile unor “propietari” din cadrul ansamblului rezidential privat Azur 1+2 , referitor la costurile legate de interventii la RETEAUA INTERIOARA DE CANALIZARE a ansamblului , va transmit pentru informare si conformitate adresa remisa de care  S.C. APA SI CANALIZARE VOLUNTARI GANEASA S.A.

In acest mod cred ca orice comentariu este de prisos .

Cu stima ,

Adrian Antonescu

S.C. APA SI CANALIZARE VOLUNTARI GANEASA S.A.

CUI: RO 27778056

J23/3171/2010

Voluntari , Str. Serg. Gheorghe Dinca , Camera 11-14, Etaj 1, nr. 19-21

Tel. / fax: 021-270.48.85/021-270.45.50

e-mail : office@acvg.ro

CATRE: 

    Ansamblul Rezidential Azur

 

Prin prezenta,  S.C. Apa si Canalizare Voluntari Ganeasa S.A.  va aduce la cunostinta faptul ca stabilirea preţurilor şi tarifelor la serviciile publice de alimentare cu apă şi de canalizare au fost fundamentate avand in vedere  insumarea tuturor cheltuielilor aferente prestarii/furnizarii acestor servicii pe domeniul public pana la limita proprietatii private, asa cum rezulta si din contractul de furnizare/prestare a serviciului de alimentare cu apa si de canalizare.

Interventiile de intretinere la retelele  interioare de alimentare cu apa si de canalizare (desfundare, decolmatare, spalare, vidanjare etc.) sunt operatiuni  suplimentare care vor fi stabilite prin  costuri separate insumate printr-un deviz general  aferent serviciului prestat.

   

 CU STIMA,

               DIRECTOR GENERAL

               GHINCEA MARIUS-CRISTIAN