Archive for July, 2011

SITUATIE TEHNICA GRUPURI DE ALIMENTARE APA ANSAMBLUL REZIDENTIAL PRIVAT AZUR1+2

RAPORT DE INFORMARE

Stimaţi vecini,

În urma testului efectuat ieri a rezultat că, la noi în cartier, minimul consumului pe oră (NOAPTEA între orele 01:00 - 05:00) a fost de 11-12 m³ pe oră. Repet, MINIM! Asta în condiţiile în care pompa scoate din puţ 10 m³ pe oră şi în condiţiile în care, în mod normal, consumul casnic este neglijabil în respectivul interval de timp.
Ca o paranteză aici, AZUR 2 funcţionează acum la parametri optimi cu un debit al pompei din puţ de 11 m³ pe oră, asta însemnând: rezervoarele lor sunt mai tot timpul pline iar noaptea hidrofoarele lor aproape că se  opresc din cauză că nu este consum - adică este o situaţie NORMALĂ. PS: se mai opreşte apa şi la ei dar din cauză că au rămas pe un singur hidrofor (din trei) şi acesta mai intră pe suprasarcină (nu din cauză că nu au apă, ca la noi).
Revenind la test, concluzia este evidentă: AVEM CÂTEVA AVARII MAI MICI, care, însumate, ne duc la acest consum minim PERMANENT care este ENORM (scuzaţi jocul de cuvinte). Două dintre ele sunt ştiute şi urmau, în demersurile noastre, a fi reparate oricum: pierderea de la bypass şi infiltraţiile de la rezervoare.
Evident, peste acest consum se adaugă cel casnic.
Ţin să precizez că, aseară, după ce am dat drumul la apă, în primele două ore s-a consumat circa 80 m³ , MONSTRUOS DE MULT! De vină suntem noi, pentru că am consumat în draci …deşi am rugat pe toată lumea să facă ECONOMIE.
Practic, ceea ce am strâns în 6 ore era să consumăm în două ore şi jumătate! Numai o minune a făcut ca apa ne să ajungă până la 05:30-06:00 dimineaţa.
Acum am intrat din nou în Read more »