Archive for August, 2011

SE VA INCHIDE ALIMENTAREA CU APA INCEPAND DE MAINE 11.08.2011 PENTRU EFECTUAREA LUCRARILOR DE REPARATII LA GRUPURILE DE ALIMENTARE DIN ANSAMBLUL REZIDENTIAL PRIVAT AZUR 1+2

Stimaţi vecini,

Mâine (VINERI, 12.08.2011) se va opri apa în AZUR 1 pentru a se sparge betonul (atât cât este necesar) la punctul de ramificaţie dintre AJ/AZ/AP, creându-se astfel condiţiile de lucru rapid la reţeaua cu apă.
Urmează apoi SÂMBĂTĂ (13), LUNI (15) şi, posibil, MARŢI (16), pentru efectuarea lucrărilor propriu-zise, când apa se va opri în jurul orei 09:00 în AZUR 1, iar, pentru robinetul de by-pass, şi în AZUR 2 (la momentul oportun vor fi informaţi şi reprezentanţii de la AZUR 2).
Toate operaţiunile sunt planificate să se desfăşoare rapid pentru ca oprirea apei să fie cât mai scurtă ca durată. Piesele necesare sunt deja comandate (asta am făcut luni şi până astăzi) şi le aşteptăm să vină. În funcţie de asta vor fi făcute şi intervenţiile la reţea.
După toate estimările ziua cu cea mai mare încărcătură va fi cea de LUNI.
Păstrăm în continuare un nivel redus al presiunii pe conducte. Vă rog să menţineţi şi în perioada viitoare un CONSUM cât mai REDUS al apei.
Intervenţiile ne costă aproximativ 4000 lei (piese + manoperă) cu TVA.
Rog pe cei din proximitatea locurilor unde se va interveni să ajute cu cele necesare (în special curent electric) pe muncitori.

Iulian Florea, AJ67
0745/083459

 

 

ATENTIE : SE INCHIDE ALIMENTAREA CU APA IN ANSAMBLUL REZIDENTIAL PRIVAT AZUR 1+2

Stimaţi vecini,

 Începând de LUNI, 08.08.2011, vor fi demarate lucrările de reparaţii la by pass şi la punctul de ramificaţie dintre cele 2 grupuri de alimentare  (unde, se pare că pierderea de apă este mult mai mare decât am crezut iniţial).

Va informam ca , în jurul orei 10:00, în ANSAMBLUL REZIDENTIAL  PRIVAT AZUR 1+2 furnizarea cu apă SE VA OPRI. Durata intervenţiei nu este cunoscută exact deoarece ea depinde de ceea ce va trebui reparat efectiv (şi asta se va şti exact după ce se scoate apa din canalizări). Evident, vom încerca remedierile in cel mai scurt timp posibil .

De asemenea, am stabilit şi alte reparaţii la gospodăria de apă (instalarea unor supape de sens şi schimbarea altor robineţi care nu mai funcţionează la parametrii nominali).

Întrucât datorită modului în care a fost executată/proiectată reţeaua de distribuţie a apei în cartier în prezent nu pot fi depistaţi eventualii “consumatori” în exces, vă rog să menţineţi şi în perioada viitoare un CONSUM cât mai REDUS al apei.

Iulian Florea, AJ67

0745/083459